Igen i 2017 – NON STOP halbal som i de go gamle dage rundt i Thy

Ved det sidste NON STOP halbal i Ydby – var der fest og stemning som i ”de go’e gamle dage”. Vi fik mange opfordringer på at gøre det endnu en gang. Den opfordring har vi nu taget op og afholder igen NON STOP halbal i Ydby.

Da vi holdt det første NON STOP halbal i 2016, håbede jeg på opbakning fra ”de unge” der nu var blevet lidt ældre, og som nu igen var ”unge” med orkestrene.

I år har Peter Christoffersen fra Atlantic fået 4 Thy grupper til, at deltage nemlig de legendariske: The Spoons, Atlantic, Ole og De Andre, Midnight samt konferencier Ole Lindskov Knudsen.

Jeg kunne se, at mange af dem der mødte op i 2016, fik en uforglemmelig aften. De havde julelys i øjnene og dansede konstant, og som der blev sagt: ”mange kunne ikke kende hinanden, men blev genkendt på tøjet…”

Det var interessant at se og høre, hvordan publikum mødte mange fra ungdommens vår, fra da der blev ”jagtet på dansegulvet” mere end der blev danset.

For orkestrene var det naturligvis glædeligt, at få gensynet med det publikum, som var fans af dem i gamle dage. De havde alle været i øverummet for at “lære” de gamle melodier igen. De spillede som den gang, måske lidt bedre – noget med alderen spiller ind også. 🙂

Boddum-Ydby Skytte- og Fritidscenter har nu igen bevist, at det er stedet i Thy, hvor sådanne arrangementer kan afvikles. Det er mit håb, at rigtig mange igen i år, vil bakke op om dette helt unikke arrangement, hvor man får superfed 60’r musik og god forplejning.

Vel mødt i Ydby den 21. oktober 2017.

Venlig hilsen
Ib Kærgaard